Gratis standardfragt | Gratis returnering | Sikker betaling
Top

Kan jeg tage min bagage med ombord?

Filtrer efter flyselskab, og se
Rolling Luggages liste over egnede modeller.

Passer også:

Find din håndbagage

Bemærk, at dette værktøj kun er vejledende.
Vi tager forbehold for ændringer i reglerne for håndbagage.

Find den perfekte kabinebagage

Flyselskaberne har forskellige mål og vægt regler for håndbagage. Nogle kan tage ekstra betalt, hvis din kabinebagage er for stor eller for tung, de kan bede dig tjekke din bagage ind. Hvis alt dette lyder forvirrende, så bare tag det roligt! Rolling Luggage er her for at hjælpe dig med at træffe den rette beslutning til din flyrejse, så din rejse bliver så problemfri som muligt.

Tænk på, hvilket flyselskab du oftest flyver med og tjek deres regler og tilladte mål (længde (L) x bredde (B) x dybde (D)) for håndbagage. For nogle flyselskaber, er reglerne for håndbagage de samme. Husk også, at nogle flyselskaber har en begrænsning på vægten for håndbagage og nogle vejer din håndbagage inden boarding.

Rolling Luggage har flere valgmuligheder, der passer hvert flyselskabs regler for håndbagage, så du har mulighed for at finde den babage, der passer dig.

Vær opmærksom på, at vi bestræber os på at holde os opdaterede på de sidste nye regler for håndbagage, men vi anbefaler, at du tjekker med dit flyselskab inden afrejse da reglerne kan være ændrede.

Se håndbagage per flyselvskab

Product dimensions

* Målene der blir vidst pr flyselvskab er ydre mål i centimeter, incl håndtag, hjul, støttefødder, sidelommer og alle udvendige dele.Volume målene, målene og vægten er udregnet på American Touristers laboratiorie. Ved brug af forskellig metoder der tolerere up til 1,5cm i omkreds og 5% i vægt som ikke kan indregnes.

10% off