Om Rolling Luggage

Vi er eksperter i at vælge verdens bedste varemærker inden for bagage og tasker til vores kunder, lige fra velkendte varemærker såsom Samsonite og Tumi til varemærker, der er på vej op, såsom Lipault og American Tourister.

Rolling Luggage blev grundlagt i 1995, hvor den første butik åbnede i Heathrow-lufthavns Terminal 1. Derefter udvidede vi til de andre terminaler i Heathrow og senere til andre lufthavne ved Gatwick, Stansted, Manchester og mange flere. I dag har vi over 20 butikker i Storbritannien, Irland, Danmark, Norge, Tyskland, Hongkong, Macau og Australien.

Vi har en række kontorer rundt om i verden, hvoraf det største kontor ligger ved Stockley Park lige i udkanten af Heathrow-lufthavn.

PRISPOLITIK I BRITISKE LUFTHAVNE

Rolling Luggage har en momsfri prispolitik i alle butikker, der ligger efter sikkerhedskontrollen. Det betyder, at alle vores priser er ⅙ lavere end priserne i butikker, der ikke ligger i lufthavne, uanset om man rejser inden for EU eller udenfor.*

*Vi har den politik, at alle kunder skal vise boardingpas ved alle køb. Salg til ikke-EU-rejsende giver os en momsbesparelse (da vi ikke opkræves moms af disse salg), men vi bruger denne besparelse til at sænke priserne på alle vores produkter for passagerne, uanset hvor de rejser.